O EKOTEH-U

„EKO TEH“ d.o.o. Društvo za projektovanje, montažu i usluge je društvo sa bogatim iskustvom u oblasti građevinarstva u Bosni i Hercegovini, čiji je obim poslovanja u konstanom usponu čemu svjedoče naši uspješno završeni i aktuelni projekti te konstantno zapošljavanje novih kadrova.

Završene projekte na kojima je radilo društvo  „EKO TEH“ d.o.o. prate mnogobrojna značajna priznanja investitora kojima se dokazuje visok standard gradnje i kvaliteta izgrađenih objekata, te zadovoljstvo samih investitora našim radom.

Ono što Društvo izdvaja od drugih je činjenica da stalna ulaganja u novu opremu, mehanizaciju, tehnologiju i kadrove omogućavaju savremen pristup vođenja građevinske operative te brže i kvalitetnije obavljanje radova. Prilikom obavljanja radova iz naše djelatnosti, uz ispunjavanje zahtjeva i očekivanja investitora kroz primjenjivanje zakonskih propisa, novih tehnologija i standarda kvaliteta, veliki akcenat se stavlja na očuvanju prirode i okoliša te zaštiti zdravlja ljudi.

Kao pouzdan poslovni partner sa dugogodišnjim iskustvom, „EKO TEH“ d.o.o. danas uspješno posluje u oblasti građevinarstva i sarađuje sa najrenomiranijim partnerima u realizaciji značajnih investicionih projekata.

JEDAN DIO REFERENCE

OSTANITE SA NAMA U KONTAKTU
KONTAKT