NAŠA DJELATNOST

Visokogradnja

Gradnja objekata

Izvođenje svih građevinsko radova, vode i kanalizacije, elektro i mašinske instalacije na kućama, hotelima, restoranima, industrijskim i poslovnim objektima, benzinskim pumpama, objektima prosvjete i kulture (škole, domovi…).

Rekonstrukcija

Obnavljanje i uređenje stambenih objekata, objekata pod kulturnom zaštitom, svih poslovnih, sportskih, društvenih i industrijskih objekata koji pripadaju ovoj vrsti djelatnosti

Niskogradnja

NISKOGRADNJA – obuhvaća izgradnju vodovoda, kanalizacije, plinovoda, javnih površina, cesta i puteva, sportskih igrališta, kao i svih radova niskogradnje.

Dolje je detaljni popis građevinskih radova koje izvodimo i usluga koje pružamo:

  • Zemljani radovi
  • Armiracki radovi.
  • Krovopokrivacki radovi
  • Fasade i glazure
  • Izgradnja saobracajnica
  • Završni gradjevinski radovi
  • Projektovanje, nadzor i tehhnicka priprema
PVC Stolarija i ALU Bravarija

Uz veliku ponudu gradjevinskih usluga koje Eko Teh doo pruza, takodjer nudimo izradu i montazu svih vrsta PVC i AL stolarija. Pogon za izradu je smjesten u nasem poslovnom objektu u Reljevu te je opremljen suvremenim  linijama za proizvodnju renomirane Urban kompanije.

Bilo da je riječ o PVC ili AL prozorima, u mogućnosti smo proizvesti i montirati sve vrste prozora po mjeri, svih dimenzija, oblika, načina otvaranja i broja polja.

Kod proizvodnje vrata,  u mogućnosti Vam je ispuniti sve želje u pogledu oblika, boje ili načina otvaranja, te proizvodimo i jednokrilna, dvokrilna ili višekrilna vrata, s nepokretnim krilom ili zastakljena u gornjem dijelu, umjetniČki oblikovana ili jednostavnog izgleda.

Sa PVC i AL profilima moguće je izvesti različite vrste kliznih vrata, i to sa svim vrstama iso-stakla s termičkom i zvučnom zaštitom zahvaljujući promišljenim tehničkim rješenjima profila.

JEDAN DIO REFERENCE

OSTANITE SA NAMA U KONTAKTU
KONTAKT